Hej!   Annitten här                                             Tillbaka>>

annitten

Jag är en tjej som med ett gott skratt "snubblat" med i Stollarna,
vilket passar mig perfekt eftersom jag älskar att sjunga och "busa" på scenen.

Så länge jag kan minnas har jag älskat att sjunga och dansa och hitta på egna danskoreografier
framför spegeln. Tillverkade mickar av "staniol-folie" som jag formade med ett garnsnöre som sladd-
hade många sådana:-)

Satt i traktorn (bodde på bondgård när jag var liten) och sjöng hejdlöst och hittade på egna låtar. Troligtvis för att fly bort från verkligheten med höbärgning, potatisplockning m m.
I 20-års åldern började jag på en kurs på Medborgarskolan "Våga komma ut ur duschen" (Haha). En underbar grupp på 9 personer  från 20-65 år)  fick sjunga och träna på sin egna låt som man valt ut och framföra för de andra -oerhört lärorikt att även se andra sångträna och vilka knep som fick en att ta toner man inte trodde man hade.

I början på 2000-talet började jag på Stage school hos John Kincade som haft bl a Tone Norum, Cecilia Wennersten, Jennifer Brown i sitt stall. Gick där i 6 terminer och fick sjunga "La isla bonhita med Madonna" på en Gothia Cup invigning för 48 000 personer i publiken. Vilken känsla och att se sig själv på Storbilds-TV:n!

Började även under denna tid att spela med i ett country rockband som hette Trinity - släppte CD och några av dessa låtar hamnade etta på "Danstoppen" som då existerar inom dansbandsvärden. Fick även komma till Hasse Andersson i P4 "Får jag lov" och framföra låtarna live. Spelade då en hel del i Norge och på Silja Line/Viking Line.

Vi utvecklade coverbandet "JR & Bandet" samt dansbandet "Mingos" med samma bandmedlemmar i alla tre koncepten. Körde även tema-shower på torsdagar på bl a Fars Hatt i Kungälv med Creedence- tema, Elvis, After beach 60-tals-tema samt kompade lite olika profiler som Gert Lengstrand och Ove Pilebo som spelat i Streaplers.bl a.

Jag älskar musik i alla slags olika genre, från Depeche Mode, AC/DC, Elvis, Michael Jackson men framförallt min stora idol;
Lena Philipsson!

Henne följde jag på hennes turneér runt om i Västsverige på olika folkparker på 80-90 talet och missar inte ett TV- tillfälle eller konsert nu heller för den delen.

Min intention i Stollarna är att publiken ska ha lika kul som jag, få sjunga med i låtar de känner igen- stora som små och även bli lite överraskade över det som jag kan busa till med emellanåt. :-)

Sjung och var glad är mitt motto!

Må gott, Kramizar Annitten & Håll i er! Här gäller, Dakapo, Mera, Om igen & Stolligt!